Tomatkasse tilplantet

1.575,00 DKK inkl. moms

Vi har skabt dit højbed med tomater som kan gro op af det monterede espalier.

Vi leverer dit tomat højbed færdigt og tilplantet – Det eneste du skal gøre er, at vande sommeren igennem, beskære planten en del, klippe og fjerne en masse af de grønne blade, og så nyde de friske hjemmedyrkede tomater.

Udlejningspris en vækstsæson: 1.349,00 – Depositum pr. kasse kr. 500,00 – Som selvfølgelig betales tilbage, når vi henter en intakt plantekasse hos dig i efteråret.

Hvis du vil købe kassen så du selv genplanter næste forår er prisen 1.849,00

Kasserne leveres i 2021 til Fyn og Jylland når der ikke er risiko for nattefrost typisk i maj måned.

Beskrivelse

De lækreste solmodne tomater hver dag til dig og din familie. Kassen er plantet med 3 slags tomater.

Find den helt rigtige placering i haven, måske på eller ved siden af terrassen gerne med lidt sol og lidt skygge.

Højbede er utrolig populære, fordi det gør det nemmere at dyrke alverdens grøntsager, krydderurter og blomster. Med vores bede er dine planter bedre beskyttede mod blandt andet snegle og andre sultne ikke ønskede gæster.
Bedene kan med fordel anvendes i haven, køkkenhaven eller f.eks. på terrassen – lige der, hvor du har lyst. Det er altid en god ide at overveje, hvilke type bede du ønsker dig, inden du investerer.

Hver enkelt kasse leveres med et indbygget selvvandingssystem, hvor du dog ca. en gang om ugen skal påfylde vand og evt. ekstra gødning,
Kniber det med at huske vandingen, kan du tilkøbe et automatvandingssystem, lave en huske alarm på din smartphone, eller lave en abonnements vandings ordning med os.

Ring for yderligere oplysninger om vandings abonnement på 25 111 272

Der gives ingen garanti ved misligeholdelse, mangel på vanding, skadedyr, slagregn, hagl eller andre opståede uforudsete hændelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tomatkasse tilplantet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.