Plantekasse med de smukkeste roser

1.875,00 DKK inkl. moms

Vi har skabt dit højbed med de smukkeste roser – som dufter og er smukke sommeren over.

Vi leverer dit højbed færdigt og tilplantet – Det eneste du skal gøre er, at vande sommeren igennem, og så nyde de velduftende smukke roser.

Udlejningspris for en vækstsæson: 1.575,00 – Depositum pr. kasse kr. 500,00 – Som selvfølgelig betales tilbage, når vi henter en intakt plantekasse hos dig i efteråret.

Hvis du vil købe kassen så du selv genplanter næste forår er prisen 2. 075,00

Kasserne leveres i 2021 til Fyn og Jylland når der ikke er risiko for nattefrost typisk i maj måned.

Beskrivelse

Vennerne og gæsterne kan beundrende se de smukkeste velduftende roser i din have, du kan klippe til buketter når du besøger familie og venner.

Find den helt rigtige placering i haven, måske på eller ved siden af terrassen gerne med meget sol.

Højbede er utrolig populære, fordi det gør det nemmere at passe et rosenbed. Med vores tilplantede bede er dine planter bedre beskyttede mod blandt andet snegle og bladlus. Bedene kan med fordel anvendes i haven eller f.eks. på terrassen – lige der, hvor du har lyst. Det er altid en god ide at overveje, hvilke type bede du ønsker dig, inden du investerer.

Vi har tilplantet din kasse med 5 smukke velduftende roser (kan variere)

Vi planter som udgangspunkt lidt hvidløg i dit bed med roser, du kan spise af dem, og der kommer ikke bladlus i dine roser, giv besked hvis der IKKE skal plantes lidt hvidløg i kassen.

Hver enkelt kasse leveres med et indbygget selvvandingssystem, hvor du dog ca. en til to gange om ugen skal påfylde vand og evt. ekstra gødning.
Kniber det med at huske vandingen, kan du tilkøbe et automatvandingssystem, lave en huske alarm på din smartphone, eller lave en abonnements vandings ordning med os.

Ring for yderligere oplysninger om vandings abonnement på 25 111 272

Der gives ingen garanti ved misligeholdelse, mangel på vanding, skadedyr, slagregn, hagl eller andre opståede uforudsete hændelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Plantekasse med de smukkeste roser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.