Førstehjælpspakke stor (First Aid Kit large)

Førstehjælps pakke stor (First Aid Kit large)

Når kun det bedste er godt nok

Til brug der hjemme, i sommerhuset, i bilen og i båden – Til dagplejeren og den mindre institution

Kategori:

Beskrivelse

Vi tilbyder den mest velassorterede og overskuelige førstehjælpskasse til dig som kun vil have det aller bedste når skaden sker.

CEDERROTH First Aid Kit er svensk premium kvalitet, som passer til dine behov i alle mulige og umulige situationer.

Her kan næves, Aluminiums varmetæppe, brænd sårs gel, maske til kunstigt åndedræt og selvfølgelig plastrer, forbindinger mm.Kassen er pakket i en rummelig hard-boks med lynlås.

Tingene er placeret velordnede, overskueligt og til at finde, også i en situation hvor man er stresset, i panik eller er utryg.

Når man er færdig og skal pakke sammen, er der ingen problemer med at få tingene på deres korrekte plads i boksen, her er styr på tingene.

Alle plastre klæber med det samme, ja, tingene fungerer simpelt hen til Ug kryds og slange.

Hvor mange har ikke åbnet en førstehjælpskasse for at finde et plaster eller en forbinding, hvor man leder det hele igennem først, for så bag efter at konstatere, at det overskydende ikke kan få plads i dan samme kasse som det var pakket i – måske kan du slet ikke lukke kassen igen. Det oplever du aldrig her.
Når du har brugt af tingene er det vigtigt at få fyldt op igen, og hvert emne har sit eget nummer påført, du ringer eller skriver bar til os, så sender vi din bestilling straks.

Ring gerne for yderligere information på 25 111 272

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Førstehjælpspakke stor (First Aid Kit large)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.